Sposób przygotowania

Z cukru, 2 łyżek wody i octu ugotować syrop. Z białka ubić pianę. Sztywną pianę zaparzyć ubijając gorącym syropem. Następnie wstawić naczynie do garnka z wrzącą wodą i ubijać do zgęstnienia piany. Pod koniec dodać przesianą mąkę ziemniaczaną i ubijając wymieszać z pianą. Gorącym lukrem smarować pierniki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny tylko trochę pracochłonny:)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !