Sposób przygotowania

Mąkę ziemniaczaną wymieszać z musztardą. śmietanę zagotować, do wrzącej dodać musztardę z mąką, mieszając zagotować. Przyprawić sos do smaku solą i cukrem. Ugotowane jajka na twardo pokroić w ćwiartki. Włożyć do żaroodpornego naczynia i zalać sosem, podgrzać, posypać zieleniną. Podawać z dodatkiem ryżu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam jajka z musztadą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jajeczka i sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !