Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać masło, cukier puder, żółtka, śmietanę, wszystko szybko wyrobić i wstawić do lodówki na 1 godzinę. Połowę ciasta rozwałkować, położyć na przygotowaną blaszkę. Jabłka obrać, drobno pokroić, wyłożyć na ciasto, posypać cukrem kryształem i cynamonem. Drugą część ciasta rozwałkować i położyć na wierzch. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni, około 40 minut. Oprószyć cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !