Sposób przygotowania

Sałatę lodową opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć, podrzeć na kawałki i ułożyć na płaskim talerzu.
Pierś z kurczaka pokroić na kawałki i podpiec na patelni.
Ogórka zielonego obrać, pokroić w plastry i wyłożyć na sałacie.
Pomidora sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić na ćwiartki i wyłożyć na sałacie i ogórkach - na to wyłożyć upieczoną pierś z kurczaka.
Fasolę odsączyć i wyłożyć na mięsie.
Rzodkiewkę opłukać i pokroić na ćwiartki, położyć na talerzu. Przyprawę do sałatek Prymat wymieszać z oliwą i wodą odczekać ok 3 minut, żeby składniki się połączyły i polać całość.
Na wierzch wysypać łuskane pestki słonecznika :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !