Sposób przygotowania

do garnka wkladamy margaryne, cukier i kakao, podgrzewamy ciagle mieszajac do czasu az cala margaryna sie rozpusci. Nastepnie do gorącej polewy wlewamy wrzącą wode, mieszamy cały czas, gdy zacznie sie studzic i teżec to polewamy nią ciasta lub desery

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    dobrze wiedzieć jak robi się polewę
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    robie podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    trochę tłuściutkie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobną, dodję n końcu trochę mąki ziemniaczanej, daje połysk i nie pęka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetna ...@Grażynko skorzystam z Twojej rady:) dziękuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    oj polewy najlepsze na cieście:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !