Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje i lekko zbić tłuczkiem. Obrumienić na stopionej, pokrojonej słoninie. Mięso i skwarki włożyć do rondla, oprószyć solą i pieprzem, podlać winem oraz oliwą i dusić około 30 minut. Do sosu dodać zmielone orzechy włoskie, wymieszać. Przyprawić sos do smaku solą i pieprzem. Podawać bitki z frytkami i sałatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Naprawdę pyszne!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    taki przepyszny obiad mogłabym codziennie robić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bitki po prostu uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się przepis,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !