Sposób przygotowania

Z mięsa, bułki, jajek, posiekanej cebuli wyrabiamy masę, doprawiamy. Liście pora blanszujemy, marchew gotujemy w owijamy je w liście pora. Formujemy podłużny klops, przekrawamy wzdłuż i układamy marchew, składamy i smarujemy masłem. Pieczemy 40 minut w temperaturze 190 stopni. Pozostałe składniki mieszamy i powstałą masą obkładamy klopsa. Pieczmey kolejne 30 minut.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !