Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie pokroić w równe kwadraty. Jabłka obrać, pokroic w cząstki. Na każdy kawałek ciasta położyć jedną cząstkę jabłka, oprószyć cynamonem i cukrem waniliowym. Brzegi ciasta francuskiego posmarować białkiem i złożyć \"w kopertę\", skleić brzegi. Piec około 15-20 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni. Po upieczeniu i wystygnięciu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Łatwe w przygotowaniu i pewnie przepyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Mniam... Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super ciacha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mocno apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciasteczka do kawki też na jutro gotowe,dzięki:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Mega jabłuszkowo-słodkie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszności
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !