Sposób przygotowania

Kawę rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać mleko, wymieszać. Odstawić do przestygnięcia.
Kremówkę ubić i połączyć z cukrem pudrem.
Po 2 - 3 gałki lodów nakładać do wysokich, szklanych naczyń, napełniać kawą.
Wierzch dekorować ubitą kremówką, posypać wiórkami czekoladowymi, włożyć po rurce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam taką kawę
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zawsze do niej się uśmiecham
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !