Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrażamy w temp.pokojowej .Wałkujemy i wykładamy nim okrągłą blachę .Pieczemy 15 minut w piekarniku ,w temp 200* C .Smarujemy marmoladą ,układamy obrane i pokrojone gruszki ,posypujemy cukrem i migdałowymi płatkami.Z pozostałego ciasta wycinamy paski i układamy na wierzch ciasta.Formujemy brzegi .Podpiekamy w piekarniku aż się przyrumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna tarta
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj zjadłabym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !