Sposób przygotowania

twaróg pokruszyć widelcem,wbić jajka,wsypać mąkę,zagnieść,uformować wałek,spłaszczyć lekko dłonią,pokroić ukośnie nożem,gotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu,aż wypłyną,wyjąć,masło stopić na patelni,wsypać bułkę tartą,wymieszać,polać leniwe pierogi i posypać cukrem,można też podsmażyć na złoty kolor na maśle.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    oj dawno nie robiłam muszę to naprawić bo to smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !