Sposób przygotowania

Ogórki kiszone trzemy na dużych oczkach i wrzucamy do miski. Następnie na małych oczkach trzemy czosnek i dodajemy do ogórków. Polewamy 50 ml śmietany, solimy szczyptą soli i mieszamy. Pozostawiamy, aby smaki \"się przegryzły\". Kapustę pekińską kroimy w drobne piórka, a następne dodajemy do miski z ogórkami i czosnkiem, mieszamy i polewamy resztą śmietany. Gotowe!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    uwielbiam taką surówkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja również uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    a jak tu nie uwielbiac?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pychotka!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !