Sposób przygotowania

Paprykę oczyszczamy z nasionek kroimy na małe kawałki i myjemy. Cebule kroimy w plasterki. Paprykę układamy we wcześniej przygotowanych słoikach razem z kilkoma krążkami cebuli. 4 szklanki wody zagotować dolać szklankę octu łyżkę oleju soli i cukru. Ostygnięta zalewą zalewać słoiki i pasteryzować.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam taka papryke:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Yes
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !