Sposób przygotowania

Mięso zmieszać z bułka tartą, jajkiem lub dwoma, posiekaną pietruszką, mlekiem i ziołami. Formować pulpeciki, smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z sosem,najlepiej pieczarkowym.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja te kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Z kaszą- już sobie wyobrażam ten smak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to będę miał już jak wykorzystać pietruszkę :o) Fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    Mmm zjem wszystko co z pietruszką i mięsem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    super !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    o coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam pulpeciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !