Sposób przygotowania

Ser rozdrabniamy w miseczce widelcem.

Cebulę siekamy w drobną kosteczkę lub mielimy w blenderze. Podobnie postępujemy z rzodkiewkami.

Przygotowane warzywa mieszamy z białym serem tak, aby były równomiernie rozłożone. Następnie dodajemy śmietanę, doprawiamy do smaku 2-3 szczyptami soli i ponownie starannie mieszamy.

Tak przygotowany serek można jeść prosto z miseczki lub rozsmarować na pieczywie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mmmmm........ pyszności!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    najlepszy !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    co za pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !