Sposób przygotowania

Mąkę, cukier, kakao, przyprawy i proszek do pieczenia zmieszałam w misce. Dodawałam mieszając olej, mleko sojowe i wodę gazowaną. Na koniec dodałam bakalie.
Nie piekłam go w keksówce, bo bałam się, że wysokie ciasto pieczone bez jajek może się kruszyć przy krojeniu i rozłożyłam keks na dużej płaskiej blasze. Piekłam w 180 C około pół godziny. Dodatek wody gazowanej nadał ciastu puszystość.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny jest na pewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    lubie weganskie przepisy, kuzynka weganka bardzo sie ucieszy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny coś innego ale myślę ze pyszne będzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Ciekawy;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pomysłowe;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie inne ciasto,bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności; aż ślinka leci na takie ciasto:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !