Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy. Za pomocą foremek. np. kwiatków wycinamy ciasteczka. Ciasto posypujemy cynamonem i pieczemy w temp. 220\'C ok 15 min. po tym czasie wkładamy migdałka w środek i pieczemy jakieś 10 min. Gotowe zjadamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Słodkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie smakołyki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale śliczne kokardki:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !