Sposób przygotowania

Z mąki, żółtek, octu i śmietany zagnieść gęste ciasto, cienko rozwałkować, wycinać kółka od największego do najmniejszego, potem z kółek wycinać gwiazdki, smażyć na rozgrzanym oleju na złoto z obu stron, układać upieczone gwiazdki na ręczniku papierowym, jak wystygną nabijać na wykałaczkę od największej do najmniejszej gwiazdki, na koniec choinki nałożyć gwiazdkę, czekoladę rozpuścić z łyżeczką śmietany, nakładać na końce gwiazdek odrobinę czekolady i perełkę, tak ozdobić całą choinkę, na koniec posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jaka fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Świetny pomysł. Piękna choinka, aż trudno uwierzyć, że z ciasta:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Stanowi ona ładna dekorację na święta Bożego Narodzenia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    piękna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    śliczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    sliczna
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Strojna i zgrabna a co ważne pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    cudna
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    wow super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !