Składniki:
kapusta pekińska | 1 szt. |
por | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
pieczarki | 20 dag. |
olej | 2 łyżki |
Szczypiorek cienki | |
sól | do smaku |
sos sojowy | |
bulion warzywny | 2 kostki |
ryż | 1 i 1/2 (ugotowany) |
kapusta pekińska | 1 szt. |
por | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
pieczarki | 20 dag. |
olej | 2 łyżki |
Szczypiorek cienki | |
sól | do smaku |
sos sojowy | |
bulion warzywny | 2 kostki |
ryż | 1 i 1/2 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: