Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuki
cebula 1 sztuki
czosnek
masło 10 dag
salami kilka plastrów
ser żółty kilka plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanki

Bagietkę przekrój wzdłuż na dwie części. Posmaruj je troszkę masłem, a następnie natrzyj obranym czosnkiem.Połóż na obydwie części salami, ser, pokrojoną w talarki cebulę i posypujemy bazylią.Do rozgrzanego piekarnika (180 st C) włóż zapiekanki i piecz do momentu, aż ser się rozpuści, a bagietka będzie chrupiąca. Smacznego;)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak