Sposób przygotowania

Maliny zmiksować z sokiem wyciśniętym z cytryn. Następnie schłodzić ok 2-3 godzin. Dodać cukier puder i ponownie zmiksować i odstawić na 2-3 godziny. Śmietanę ubić na sztywną pianę z łyżką cukru pudru. Gotowy sorbet przełożyć do pucharków i ozdobić bitą śmietaną. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmmm;))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny na upalne dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !