Sposób przygotowania

Do naczynia przesypujemy mąkę i wbijamy do niej jajko oraz dodajemy 2 łyżki wcześniej rozpuszczonej margaryny i sól do smaku. Stopniowo dolewając wodę formujemy gładkie ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    czas robić pierogi
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na takim cieście muszą wyjść
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie robiłam ciasta z margaryną,warto spróbować.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam pierogi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczne sa pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z margaryną nie próbowałam, ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    z margaryną dla mnie nowość
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Krzyniu dzisiaj nam szaleje ,bo do ciasta masło leje...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre ciasto na pierogi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciasto na moje ukochane pierogi... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !