Sposób przygotowania

W naczyniu żaroodpornym nasypać warstwę ryżu i posypać ją żółtym serem. Na ser dać kolejna warstwę ryżu, oprószyć ją ziołami prowansalskimi, ułożyć pokrojone w plasterki parówki. Śmietanę wymieszać z \"pomysłem na...\" i połową zrobionego sosu zalać parówki. Dać koleją warstwę ryżu, sera. Dosolić i popieprzyć do smaku. doprawić ziołami prowansalskimi i zalać drugą połową śmietany. Zapiekać w temperaturze 190 stopni około 25 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł do ulubionych!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawa ta zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    najlepsze są takie szybkie, proste dania:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dokładnie tak - w takich daniach można wykorzystać jakieś resztki z lodówki i zrobić właściwie coś z niczego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Bardzo smaczna!.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł, takiej jeszcze nie jadłam ale zapewne mi posmakuje ponieważ uwielbiam ryż
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetna na "ciężkie czasy"

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !