Sposób przygotowania

Biszkopt:
Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Masa budyniowa:
Przygotować bydynie wg przepisu na opakowaniu. Masło ucierac z cukrem pudrem ok. 20 minut. Dodać zimne budynie i dokładnie zmiksować.
Masa karmelowa:
Utrzeć dobrze masło, dodać masę karmelową z puszki jeszcze chwilę pomiksować.
Przełozenie: biszkopt+masa budyniowa+masa karmelowa+herbatniki+masa budyniowa+kokos, migdały, rodzynki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi być pyszne,apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    wygląda kusząco!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam takie ciasta;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !