Sposób przygotowania

Szczyptę szafranu mieszamy z sokiem cytrynowym i chrzanem. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy serek i ucieramy lejąc oliwę, aż składniki dobrze się połączą. Dekorujemy rozkruszonymi pistacjami. Doskonały dip do warzyw gotowanych na parze.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo fajne, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ulala
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to coś dla mnie !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Do surowych warzywek też bym go podała :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !