Sposób przygotowania

Krewetki wrzucamy na roztopione masło czosnkowe (przepis \"Masło czosnkowe z nutą melisowo-koperkową\"). Smażymy ok 7 minut z jednej strony. Posypujemy sezamem, przewracamy i smażymy kolejne 7 minut. Pomidory kroimy w kosteczkę, oliwki i czosnek marynowany kroimy na pół, łączymy solimy i przyprawiamy chili. Podgrzaną tortille smarujemy sosem czosnkowym (przepis \"Sos czosnkowo-koperkowy\"), keczupem, kładziemy liście sałaty, warzywa, krewetki z sezamem, polewamy ponownie sosem i zwijamy w kieszonki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    takie dania lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ależ ja lubię krewetki !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    super! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładnie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne i aromatyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię krewetki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !