Sposób przygotowania

Malze rozmrozic w naczyniu z zimna woda, kilkakrotnie zmieniajac wode. Makaron ryzowy ugotowac wedlug opisu na opakowaniu. Pora i lodyge selera obrac, umyc i pokroic w dosc cienkie paski. Na patelni roztopic maslo i dodac malze, smazyc na srednim ogniu, przez kilka minut, czesto mieszajac. Dodac warzywa i przyprawy, smazyc, co jakis czas mieszajac, w razie potrzeby dodac wiecej masla. Smazyc do miekkosci wszystkich skladników, doprawic do smaku i podawac na goraco z makaronem ryzowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    lubie takie specjaly
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    w życiu czegoś takiego nie jadłam, ale warto spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nie jadłam, ale brzmi ciekawie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muli nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam mule ! Robię podobne :) Są przepyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !