Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo ( 10 minut ). Ostudzić, obrać ze skorupki i przekroić wzdłuż na połowę. Filet śledziowy, sałatę i ogórki drobno posiekać. Wymieszać z majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Łyżeczkę tak przygotowanej sałatki położyć na połówkach jajek. Ozdobić natką pietruszki. Smacznego!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    Brzmi apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    potwierdzam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !