Sposób przygotowania

Ugotowane buraczki pokroić w plasterki. Tak samo kiszone ogórki i cebulę. Obrane jabłko w słupki. Dodać oliwę lub olej, sól i pieprz do smaku.Odłożyć \"do przegryzienia się\" smaków na godzinę do lodówki.Można sałatkę trzymać w niej nawet kilka dni.
Proporcje składników można też dowolnie zmieniać, wg upodobania.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !