Sposób przygotowania

MASŁO UCIERAMY DO MASY GŁADKIEJ DODAJĄC PO ŁYŻCE CUKRU. MIKSUJEMY, NASTĘPNIE CUKIER WANILIOWY I PO JEDNYM ŻÓŁTKU. MASA POWINNA W TEJ CHWILI WYJŚĆ PUSZYSTA.POTEM BĘDZIE TO MĄKA Z PROSZKIEM, MIKSUJEMY, NASTĘPNIE POŁOWĘ UBITYCH BIAŁEK, MĄKĘ TĄ CO NAM ZOSTAŁA I ZNOWU BIAŁKA. CAŁOŚĆ MIESZAMY. FOREMKĘ SMARUJEMY MASEŁKIEM I NAJLEPIEJ JAK POSYPIEMY KASZĄ MANNĄ, PRZELEWAMY POŁOWĘ CIASTA DO FOREMKI A Z POZOSTAŁEJ DODAJEMY SOK ORAZ SKÓRKĘ . I WYLEWAMY CAŁOŚĆ .PIECZEMY GODZINĘ W TEMP 160 ST.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    JAJEK MOŻNA DODAĆ WIĘCEJ , JAK KTO WOLI , TAKIE BABKI SMAKUJĄ TYLKO DO HERBATY Z CYTRYNĄ
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wypróbuję ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !