Sposób przygotowania

Selery ścieramy na drobnej tarce i sparzamy w gorącej wodzie. Odcedzamy. Słoiki napełaniamy selerami i zalewamy solanka. Zakręcamy słoiki i pasteryzujemy około 15 minut. Selery nadają się do sałatek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam, świetny do sałatek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    może być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    bardzo dobry do sałatek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    szukałam takiego przepisu dziękuję .idę zapakować seler do słoików.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób na seler
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    warte wypróbowania!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !