Sposób przygotowania

roztopić tłuszcz dodać cukier i miód i utrzeć,odczekać aż ostygnie wbić jajka i wymieszać,dodac powidła i ponownie wymieszać,dolać mleko i dokładnie wymieszać,pozostałe składniki najpierw wymieszać ze sobą a następnie z przygotowaną masą można dodać bakalie ciasto wylać do foremki i piec w temp.170st,od 45-60min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Smakowite korzenne ciacho!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne i jakie ładne to ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda smacznie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam piernik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !