Sposób przygotowania

Łososia pokroić w dość grube słupki. Mango obrać, pokroić w słupki. Sałaty umyć, osuszyć.

Papryczkę chili oczyścić z pestek, posiekać. Olej wymieszać z octem winnym, chili i natką, przyprawić solą i pieprzem.

Papier ryżowy nawilżyć, nałożyć na siebie po 2 arkusze. Rozłożyć na nich liście sałat, na środku ułożyć słupki łososia i mango, skropić sosem. Dokładnie zawinąć, polać resztą sosu. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry pomysł na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    przyznam się,że jeszcze sajgonek nie jadłam,jestem ciekawa jak to smakuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie sajgonki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie sajgonki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    chętnie zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takich sajgonek jeszcze nie jadłam ale połączenie bardzo interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ładnie muszą wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam sajgonki;) a z łososiem jeszcze nie jadłam..hmm.. pora wypróbować;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !