Sposób przygotowania

Cukier z margaryną utrzeć, miód rozpuścić dodać pozostałe składniki i wymieszać . Piec w średnio nagrzanym piekarniku ok 1 godz. Upieczony piernik można przekroić przełożyć dżemem i polać polewą czekoladową .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubie piec piernik-uwielbiam ten zapach w domu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna67

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ja też piernik uwielbiam, ale z kawą jeszcze nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !