Sposób przygotowania

- Umytą i osuszoną cukinię ścieramy na tarce o grubych oczkach, podobnie pieczarki. Cukinię solimy i odstawiamy. Po tym czasie odciskamy z cukinii sok.
- W misce mieszamy startą cukinię i pieczarki z jakiem i łyżką bułki tartej oraz przyprawami. Rozgrzewamy olej, kształtujemy małe placuszki i smażymy na złoto. Pod koniec smażenia na każdy placuszek układamy pokruszony lazur. Podajemy z cząstkami pomidorków czereśniowych.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm... ciekawe;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    wyglądają apetycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    cudowne! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo ładnie prezentuja sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !