Składniki:
woda | 4 l |
kości | 400 g |
ziemniaki ugotowane | 0,80 kg |
śmietana | 200 g |
mąka | 20 g |
pomidory bez skórki | 200 g |
zielony koperek | |
cukier | |
sól | |
dynia | 1 kg |
warzywa | 200 (mieszane, rozdrobnione) |
koncentrat pomidorowy | 0,15 (30%) |
woda | 4 l |
kości | 400 g |
ziemniaki ugotowane | 0,80 kg |
śmietana | 200 g |
mąka | 20 g |
pomidory bez skórki | 200 g |
zielony koperek | |
cukier | |
sól | |
dynia | 1 kg |
warzywa | 200 (mieszane, rozdrobnione) |
koncentrat pomidorowy | 0,15 (30%) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: