Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo i czekamy do ostygniecia.

Na rozgrzana patelnie (bez tłuszczu) układamy pojedyńczo plastry bekonu i smazymy do zarumienienia.

Jajka dosc drobno kroimy, plastry bekonu kroimy w paski a szczypiorek drobno siekamy.

Całośc mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię pasty jajeczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    muszę koniecznie spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    kuszący przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No takiej jeszcze nie jadłam, koniecznie muszę wypróbować ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna pasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    10 bekon - 10 dag? Czy 10 plasterków? ;P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ffajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !