Sposób przygotowania

1. Rozbijamy jajko do miseczki i przyprawiamy
2. filet solimy i otaczamy w jajka
3. następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym ogniu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię solę, czasem też ją robię w bułce
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    PYCHA
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !