Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem + olej + budyń + jogurt + ubita piana z jajek wyłożyć na herbatniki połowę masy nastepnie brzoskwinie i drugą połowę masy. Piec 55 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    uwielbiam ciasta jogurtowe, a to się tak pięknie prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    piękne zdjęcie aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajny przepis tylko jaki to jogurt bałkański.?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    jaka pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzastmi

    jogyr bałkańśki bez problemu znajdziesz w większych supermarketach ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super ciacho, Tylko ja nie widziałam nigdzie u siebie jogurtu bałkańskiego. Ale może jeszcze bezie gdzieś :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzastmi

    Jogurt bałkański ja kupuje w Realu ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetnie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciasto prezentuje się wprost wybornie! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !