Sposób przygotowania

Rydze przebrać i ugotować.
Z podanych składników przyrządzić marynatę,zagotować i włożyć na wrzątek pokrojoną cebulkę w talarki.
Grzybki włożyć do słoiczków - nie ugniatać - do każdego słoiczka włożyć trochę cebulki.
Wszytko zalać wrzącą zalewą ,zakręcić słoiczki,odwrócić do góry dnem i pozostawić do ostygnięcia /nie pasteryzować/.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy rydzów nie marynowałem, zawsze na patelnie. do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    My marynujemy jak mamy nadmiar:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne !!!!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Rudy rydz , mam na rydza smaczek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    grzybki sa pysznie jak są dobrze zrobione ... chętnie bym spróbowała
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam rydze :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale głowy,,lubię takie grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam takie grzybki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,z chęcią bym się poczęstował :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mój tata uwielbia rydze, ale z pewnością marynowanych jeszcze nigdy nie jadł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !