Sposób przygotowania

JABŁKA NAJLEPIEJ ŚCIERAMY NA TARTCE, A POTEM GOTUJEMY , CZYLI ZALEWAMY WODĄ I JE GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU, DODAJEMY OBA CUKRY, GDY TROCHĘ PRZESTYGNĄ MIKSUJEMY BLENDEREM, NASTĘPNIE DODAJEMY MĄKĘ KTÓRĄ ROZPROWADZILIŚMY Z WODĄ . WSZYSTKO DOPROWADZAMY DO WRZENIA. GOTOWY KISIEL ROZLEWAMY DO SALATEREK.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    JEST BARDZO DOBRY
  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobry
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !