Sposób przygotowania

Do garnka wkładamy kość, solimy ją do smaku i zalewamy wodą. Dodajemy również pokrojoną w kostkę włoszczyznę z podwójną ilością marchwi. Gotujemy przez 15 min. Po tym czasie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, fasolkę i groszek zielony. Ciągle gotując przygotowujemy brukselkę i kalafior. Gdy ziemniaki będą prawie miękkie dodajemy pozostałe warzywa. Gdy wszystko będzie miękkie zaprawiamy zupę śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    niema to jak dobra zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wygląda tak wiosennie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smakowite danie ;)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Gdy Ci głód dokucza trochę , i gdy w brzuszku trochę kręci , skocz na zupkę do Natalii- Jarzynowa dobra będzie!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    wyśmienita
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często ją robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    właśnie mam dzisiaj taką zupkę na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z ulubionych zup !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm lubię taką zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna zupa
  • 0
    img_20150313_125708
    Opublikowano

    Mira85

    Rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !