Sposób przygotowania

filety (ja miałam filety z mintaja) nacieramy świeżomielonym pieprzem z obu stron, układamy na brytfance wyłożoną folią auluminiową, posypujemy przyprawą do ryb oraz posiekanym koperkiem (świeżym lub mrożonym) na każdy filet układamy ok pół łyzki masła, folie szczelnie zawijamy, do brytfanki mozna wlac pół szklanki wody aby nic nie przywarło, pieczemy ok 40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna rybka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyglada smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    smaczna rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !