Sposób przygotowania

Porzeczki umyć i nasypać do wysokości 3/4 słoika. Zalać wodą. Do każdego słoika wsypać po ok. 3-4 łyżki cukru. Zamknąć, pasteryzować ok. 15 min. Odwrócić do góry dnem. Podawać schłodzone. Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    SMACZNY
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kompocik rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !