Sposób przygotowania

Z kiszonych rydzów usunąć cebulę i pieprz, pokroić je w cienkie paski. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Rydze ułożyć na salaterce, posypać cebulą i pieprzem, skropić olejem. Ułożyć na półmiseczku szklanym, przybrać krążkami cebuli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to mi smaczne się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    o oo fajna jest;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !