Sposób przygotowania

Buraczki pokroić w kostkę, wrzucić na wywar drobiowo-warzywny i gotować. Marchew, pietruszkę i selera obrać i wrzucić do wrzątku. Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle i również dać do garnka wraz z liściem laurowym i doprawić solą, pieprzem, dalej gotować. Gdy warzywa zmiękną należy je przecedzić przez sito. Barszcz zaprawić sokiem z cytryny i zagotować. Jajka ugotować na twardo i dodać do barszczu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszny:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny i ładnie wyglada
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smacznie wyglada:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    zjadłabym :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię taki barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam barszczyk !
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo taki lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam barszcz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie dodawałem jeszcze jajka do czerwonego barszczu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny barszczyk , dawno go nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !