Sposób przygotowania

Płatki migdałów kroimy w słupki i prażymy na złoty kolor. Pomarańcze, cytryny oraz grejpfruty obrać ze skórki i pokroić w półplasterki. Cebulę kroimy w plasterki. Składniki wymieszać doprawić do smaku i odstawić na 10 min. Po tym czasie dodać migdały i podawać . Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki owocowy mix :) Pyszne są takie sałatki, a do tego jakie zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !