Sposób przygotowania

Przygotowujemy zacierkę.Posiekać lub zetrzeć na tarce. włożyć do wrzącej wody,osolonej odcedzić. Podawać do zupy fasolowej.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomcio1

    puszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    brzoskwinka

    tylko ten przepis taki ogolnikowy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    łatwe i proste,dzieki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    nawet łatwe i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zaciereczka nigdy nie jest zła- wspomnienie mojego dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dawno tego już nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    Myślę, że do róznych zup sie nadaje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !