Sposób przygotowania

Margarynę, mleko i cukier rozpuszczamy, dodajemy kakao, mieszamy i gotujemy chwilę na wolnym ogniu. Zdejmujemy z ognia, dodajemy pokruszone ciastka i posiekane orzechy oraz aromat. Studzimy, wkładamy do lodówki na około godzinę.
Gdy masa stwardnieje, formujemy kulki i wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale pycha!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fantastyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super pomysł,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !