Sposób przygotowania

Kaszę i mięso ugotować. Mięso zmielić. Ugotować osobno główkę kapusty. Później oddzielać liście od siebie. Połączyć mięso z kaszą. Da margarynie usmażyć cebulkę. dać do tego mięsa i kaszy. Przyprawić solą i pieprzem. Zwijać w liściach kapusty.
SOS:
ugotować na 12 kostce wywar. Dać do tego koncentrat. Pogotować przez chwilę. Na końcu zalać mąką wymieszaną w śmietanie. Zagotować i przyprawić do smaku.

Gołąbki podsmażyć delikatnie na tłuszczu przełożyć do miski i zalać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszne, szczególnie ten sos...
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszą być bardzo smaczne
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    rarytaski ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam gołąbki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    I tak w gołąbkach najlepszy jest sos :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !